Jump to content

Loopholes

ENMaker

Recommended Posts

Jūs negerbia nieko, tai jus. Ir aš nesu tikintis, Nr. Tikiuosi jums pasakyti "Mes esame šventi, ir aš myliu yoour šeimą. Girkite Viešpatį! Cry Cry šauksmą ...." STOP būti toks, veidmainiai! Sakote, mus myli ir mūsų žmones, bet jūsų vienintelis tikslas yra sexualize viską. Jūs nerūpi mums. APIE MUS! Jums rūpi tik nedorėliai. Tiesą sakant, nereikia atsakinėti į mane. Jūs nerūpi. Jūs nerūpi. Jūs nerūpi. Jūs mūsų nekenčia. Everybody Hates mums! Jūs nežinote, kas tai feeeeeeeeeeeeels kaip, padaryti jums. Jei kas jūsų nekenčia, tai neturi reikšmės; tai neturi įtakos, kas jūs esate, ir niekas negali jums pakenkti, nes jūs gyvenate saugių ir patikimų anyways. Bet mes persekiojami, ir tai, nes jūs, žmonės! Mes rizikuojame savo gyvybę už žmones, bet kodėl ?! Aš perskaičiau kasdien ir nieko suprasti; jūs turite geresnę galimybę gyvenimo amžinai tada man sudegino! Bet mes mirs; niekas negali sustabdyti, kad ir aš gyveno savo namuose amžinai, tik benamių kasdien! Būkite laimingi turite komfortą, ir jūs galite įžeidinėti mane, jei norite, bet mano šeima yra labiau teisus tada mums abiem. Būkite dėkingi jūs galite pamatyti juos greitai, ir pamatyti mane krosnies. Būti ramus !!!!

1/10 terrible lithuanian.

حسنا نعم ، معظم الناس يأتون إلى هنا فقط ل cardmaker لأنه من الأفضل البعض الآخر . حتى أنا واسنت ستعمل عناء التنشئة الاجتماعية ، ولكن الخلوة غير غزر . الأحداث هي حقا أطرف الأشياء هنا . لماذا لا تقوم فقط استضافة البطولة شبكة التبارز الشهرية حيث 50 أو أقل الأعضاء بأن دفع رسوم كبيرة قليلا للدخول و مبارزة على مدار الأسبوع ، و بعد ذلك؟ أتساءل مجرد فكرة . الناس التي سيتم تحديد المكان مكافآت كبيرة لتشجيع الناس على المجيء إلى هنا وعلى هذا الأساس .

حسنا نعم ، معظم الناس يأتون إلى هنا فقط ل cardmaker لأنه من الأفضل البعض الآخر . حتى أنا واسنت ستعمل عناء التنشئة الاجتماعية ، ولكن الخلوة غير غزر . الأحداث هي حقا أطرف الأشياء هنا . لماذا لا تقوم فقط استضافة البطولة شبكة التبارز الشهرية حيث 50 أو أقل الأعضاء بأن دفع رسوم كبيرة قليلا للدخول و مبارزة على مدار الأسبوع ، و بعد ذلك؟ أتساءل مجرد فكرة . الناس التي سيتم تحديد المكان مكافآت كبيرة لتشجيع الناس على المجيء إلى هنا وعلى هذا الأساس .

9vw5l2e.gif

Are male nipples banned under the new YCM kid friendly rules?

كنت مجرد غيور Enguin هو أفضل

CI9Ek.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...